Történetünk

Történetünk

A BA-HA-MA’S Kft. 1994. óta foglalkozik gyorsfagyasztott élelmiszerek forgalmazásával.

A gazdasági társaság eredeti tulajdonosi szerkezetét megtartva, magyar családi vállalkozásként vált az észak-közép magyarországi régió meghatározó nagykereskedőjévé. Viszonteladó partnereink révén termékeink mára az ország egész területén elérhetőek. A 2120 Dunakeszi, Pallag utca 55. szám alatt található modern hűtőraktárunk 1000 tonna tárolókapacitású.

Széles termékkínálatunkban továbbra is vezető helyen szerepelnek a különféle friss és gyorsfagyasztott húsok, de a teljesség igénye nélkül megtalálhatóak az édesvízi és tengeri különlegességek, gyorsfagyasztott tésztafélék, zöldségek és gyümölcsök is.

Büszkék vagyunk sajátmárkás PASSNER termékeinkre, illetve változatos termékpalettánkra, amelyek mára már viszonteladó partnereink és webáruházunk révén az ország egész területén elérhetőek.

Igyekszünk folyamatosan megfelelni annak az eszmének, melyet id. Péterszegi János a kezdetekben megfogalmazott. A nagy választék kialakítása mellett komoly hangsúlyt fektetünk az általunk forgalmazott termékek folyamatos elérhetőségére, illetve a termékek és szolgáltatások állandó magas minőségére is.

Procyon InteliArt Online Marketing
Honlapkészítés: InteliArt Online Marketing Kft.