Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás

Központban a Vásárló!

Cégünk nagy figyelmet fordít az általunk kínált termékek és szolgáltatások folyamatosan emelkedő színvonalára. Ezen célkitűzés megvalósításának érdekében az eddigi folyamatokkal és szabályozásokkal összhangban a 2016-os évben kialakításra és bevezetésre került az MSZ EN ISO 22000:2018 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer.

A BA-HA-MA’S Kft. az élelmiszerbiztonság irányítási rendszerét

  • az összes általa forgalmazott termékére;
  • az összes az élelmiszer-kereskedelemre vonatkozó tevékenységére;
  • a 2120 Dunakeszi, Pallag utca 55-ben lévő telephelyére, valamint
  • saját élelmiszert szállító gépkocsiparkjára vezette be.

Élelmiszerbiztonság: biztosíték arra vonatkozóan, hogy az élelmiszer nem ártalmas a fogyasztóra, amennyiben azt rendeltetésszerűen készíti és/vagy fogyasztja el.

 

Miért fontos, hogy egy vállalkozás élelmiszerbiztonsági irányítási rendszert építsen ki?

A szabvány szerinti működéssel cégünk képes az élelmiszerbiztonsági veszélyek azonosítására és szabályozására, hogy biztosítsa az élelmiszerek biztonságosságát az elfogyasztás pillanatában.

Az előírt követelményekkel biztosítjuk, hogy szervezetünk:

  • megtervezze, bevezesse, működtesse, fenntartsa és aktualizálja az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerünket, amelynek célja a fogyasztók ellátása rendeltetésszerű felhasználása esetén biztonságos termékkel;
  • bizonyítsa az alkalmazandó jogszabályokban előírt élelmiszerbiztonsági szabályok teljesítését, felmérje és értékelje a vevő követelményeit, biztosítsa az összhangot az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos kölcsönösen elfogadott vevői követelményekkel, a vevői elégedettség fokozása céljából;
  • eredményes kapcsolatban legyen az élelmiszerláncban résztvevő beszállítóival, vevőivel és más érdekelt felekkel az élelmiszerbiztonsági ügyekben; biztosítsa a szervezet megfelelősségét a kitűzött élelmiszerbiztonsági politikának; bizonyítsa az érintett érdekelt feleknek való megfelelését;
  • tanúsíttassa vagy regisztráltassa az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerét külső szervezettel, vagy önértékelést végezzen, vagy nyilatkozatot tegyen az ISO 22000-es szabványnak való megfelelőségről. 

Az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer kialakítása a kezdő lépés volt egy hosszútávú terv megvalósításához. Fő célja a Vevői elégedettség. Évente végzünk erre vonatkozóan felméréseket, hogy lássuk melyek azok a pontok a rendszer működésében, amelyekkel Vevőink nincsenek megelégedve. A visszajelzésekre nagy figyelmet fordítunk, azokat átgondolva célokat tűzünk ki a munkatársain számára, és a teljes cégnek egyaránt. Záró lépésként a célok megvalósulását évente értékeljük.   

Az MSZ EN ISO 22000:2018 szabvány szerinti élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer bevezetésével és tanúsíttatásával azt kívánjuk elérni, hogy a BA-HA-MA’S Kft. a jogszabályi és megrendelői követelményeknek maradéktalanul eleget téve, a „Gyorsfagyasztott élelmiszerek nagykereskedelme, gyorsfagyasztott termékek raktározása” területén a legmegbízhatóbb partner legyen.

 

TERMÉKLEÍRÁSI TÁJÉKOZTATÓ!

A weboldalon feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, a megvásárolt termék elfogyasztása előtt minden esetben legyenek kedvesek elolvasni a termék címkéjén, csomagolásán megadott információkat. A termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

A BA-HA-MA’S Kft. - mint eladó - szavatolja, hogy minden általa eladott termék csomagolása a hatályos jogszabályokban, szabványokban és hatósági előírásokban rögzített minden követelménynek megfelel-, és tartalmazza az adott engedélyszámokat és a kötelező feliratokat, jelzéseket-, továbbá az általa eladott termékek szavatossági ideje a termékek egyedi csomagolásain is megtalálható. Figyelmet fordít tehát arra, hogy beszállítói a termékeket a jogszabályok rendelkezéseinek, és a szakmai szokásoknak megfelelően azonosításra alkalmas jelzésekkel ellássák-, és a termékekről a rendeltetésszerű felhasználáshoz szükséges tájékoztatást megadják, és átadják a szolgáltatásról szóló tájékoztató leírásokat és egyéb dokumentumokat is. Ez okból, kiváltképp vevőink előzetes és alapos tájékoztatásának, a vásárlásuk előnyös előkészítésének biztosítása érdekében-, weboldalunkon az általunk forgalmazott termékekről közzé teszünk termékinformációkat is: például a tápérték, összetevők, allergének, felhasználási javaslatok, egyéb logisztikai adatok, mint például kiszerelés (karton, csomagolás stb.) a gyártók által használatra bocsátott specifikáció vagy gyártmánylap alapján, illetve a termékek címkéje szerint.

Kérjük azonban tisztelt vevőinket, hogy vegyék figyelembe: az ilyen módon és célból feltöltött információkat kizárólag csak az előzetes és alapos személyes vevői tájékozódás biztosításának céljából tesszük közzé, azok egyéb-, különösen üzleti célú további felhasználása, terjesztése jogszerűen nem megengedett.

Mindazonáltal a legnagyobb gondosság alkalmazása mellett is előfordulhat azonban az, hogy egyes beszállítók nem minden esetben küldik el naprakészen értesítéseiket a termékeikkel kapcsolatos logisztikai-, vagy összetétel adatainak-, továbbá a termékekkel kapcsolatos más közzétett adatoknak a megváltozásáról.

Amennyiben tisztelt vevőink tapasztalnának vásárlásuk során ilyen jelenséget, kérjük, munkánkat segítsék azzal, hogy a gonddal mielőbb rendelésfelvételünkhöz fordulnak, az érintett termékekkel kapcsolatosan felmerülő jótállási és/vagy szavatossági kötelezettségek cégünk általi mielőbbi érvényesítése érdekében.

Észrevételeiket és javaslataikat várjuk a minoseg@bahamas.hu email címre.

 

min
0086_220727081958_001 másolat
Procyon InteliArt Online Marketing
Honlapkészítés: InteliArt Online Marketing Kft.