Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

ÁRUSZÁLLÍTÁS

A napi szintű áruszállítást Dunakeszi telephelyünkről végezzük a főváros és az agglomeráció egész területére, kihasználva az elhelyezkedés biztosította logisztikai előnyöket. Gépjárműflottánk és kollégáink szakértelme teszi lehetővé, hogy partnereink mindig kényelmesen, az ő idejükhöz is igazodva kapják meg a megrendelt termékeket. A kiszállítás Budapesten szombaton is elérhető!

RENDELÉSFELVÉTEL

Telefonos értékesítő kollégáink szakértelemmel és megoldásokkal fogadják vásárlóink hívását. Megrendeléseiket az alábbi lehetőségeken adhatják le:

Telefonon: +36 27 548 150 (üzenetrögzítő is 0-24)

Faxon +36 27 548 151

Emailben rendeles@bahamas.hu  

TELEPHELYI VÁSÁRLÁS - Megszépült telehelyi boltunkban várjuk a hét 6 napján személyesen is, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges. Telephelyünkön a magánszemélyeket is ki tudjuk szolgálni. Az ügyfélszolgálat és pénztár nyitvatartása hétfőtől péntekig 06.00 - 15.30-ig, valamint szombaton 06.00-14.00-ig tart. 

EXPRESS KISZÁLLÍTÁS - Adja le rendelését munkanapokon, délelőtt 10:00-ig és mi még aznap kiszállítjuk Budapest területére, valamint az M0-ás körgyűrű mentén közvetlenül elhelyezkedő településekre. A szolgáltatás díja 5.000 Ft+ Áfa. EXPRESS ÁTVÉTEL - Azonnal szüksége van termékre? Nyitvatartási időben kérje az „Expressz Átvétel” szolgáltatásunkat és vegye át rendelését személyesen, 1 órán belül.

Procyon InteliArt Online Marketing
Honlapkészítés: InteliArt Online Marketing Kft.