Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

A BAHAMAS Kft elkötelezett a környezet védelme, és az energiatakarékos megoldások használata iránt. Nagy hangsúlyt fektetünk a tevékenységeink környezeti hatásainak folyamatos csökkentésére. Igyekszünk megfelelni a mai korszerű elvárásoknak és a nemzetközi előírásoknak egyaránt.

Felelős élelmiszeripari vállalatként tevékenységünk kiemelt odafigyelést igényel mind a technológia, mind az élelmiszerbiztonság, és természetesen a környezeti hatások folyamatos mérséklése terén.

Vállalkozásunk minden munkatársától elvárjuk, hogy a saját területén a környezetvédelmi követelmények betartását kiemelt figyelemmel kezelje. Ezt rendszeres oktatással, tájékoztatással, és ösztönző megoldásokkal (pl. családi nap a környezettudatosság jegyében) igyekszünk elérni.

Felelősséget érzünk környezetünkért, és büszkék vagyunk arra, hogy közösen megteszünk mindent a fenntartható környezettudatos működéséért. 

KÖRNYEZETVÉDELEM - partnereinkkel történő együttműködésünk során nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható mezőgazdasági gyakorlatra, a felelős halászatra és a saját telephelyünkön a környezetkímélő megoldások előtérbe helyezésére.

KLÍMAVÁLTOZÁS - környezetkímélő energetikai megoldásokkal igyekszünk segíteni a klímaváltozás elleni kűzdelmet. Napelemeket szereltünk a hűtőházunk tetejére, amellyel xxx energiát takarítunk meg. Kollégáinknak lehetőséget biztosítunk az autóik elektromos töltésére. 

TERMÉKEK - beszállító partnereinkkel együttműködve fontosnak tartjuk a felelős állattenyést, valamint a mezőgazdasági munka fenntartható, környezetkímélő megoldásait. Széles választékunk kialakítása során ügyelünk, hogy az egészséges életmódba illeszthető termékek és alapanyagok is folyamatosan, növekvő arányban elérhetőek legyenek a kínálatunkban.

EMBEREK - Fontosnak tartjuk kollégink és partnereink munkájának megbecsülését. 

Procyon InteliArt Online Marketing
Honlapkészítés: InteliArt Online Marketing Kft.