Idővonal

A Kezdetek

A cégalapítást megelőzően id. Péterszegi János (kép bal oldalán) előbb hentesként, majd a későbbiekben több budapesti húsbolt üzletvezetőjeként dolgozott.

1955-1979

Zuglói garázsraktár

Az első nagykereskedelmi lépések: fogyasztási sertés-, marha- és műbelek forgalmazása.

1983

Az első telephely

Megnyitottuk első telephelyünket Dunakeszin, a Szent István úton. A két hűtővagonból és egy kis faházból álló bázison még csak 32 raklapnyi tárhellyel gazdálkodtunk.

1994

Saját gyártás

A PASSNER panírozott termékgyártó üzem megalapításával elindítottuk sajátmárkás, színhús termékeink előállítását.

2004

Új Logisztikai központ

Áttörést hozott fejlődésünkben a Dunakeszin, a Pallag utcában létrehozott új logisztikai központunk, az Irene hűtőház, amely már 2100 raklap tárolókapacitással rendelkezik.

2012

FENNTARTHATÓSÁG, ENERGIAHATÉKONYSÁG

A raktári gépparkunkat korszerű, lítiumos akkumulátorokkal működő targoncákra cseréltük. Az automata gyorskapuk légfüggönyök segítségével takarítanak meg jelentős mennyiségű energiát. A hűtőház üzemeltetését pedig részben megújuló energiaforrással látjuk el.

2021

Arculatváltás

Új arculatunk egyszerre fejezi ki a folyamatos megújulásra, fejlődésre való törekvésünket, és ragaszkodásunkat a tradícióinkhoz és értékeinkhez, amelyek középpontjában vevőink állnak.

2022

Digitalizáció

Új vállalatirányítási és logisztikai rendszert vezettünk be, valamint számos további informatikai fejlesztést hajtunk végre a digitalizáció jegyében.

2023
Procyon InteliArt Online Marketing
Honlapkészítés: InteliArt Online Marketing Kft.