Miért a BAHAMAS?

Miért a BAHAMAS?

Hazai tulajdonú, Magyarország vezető gyorsfagyasztott termékeket forgalmazó nagykereskedője!

Széles választék – közel 1200 termékcikkből álló választék: a legjobb ár-érték arányú termékek, a legnagyobb hazai és nemzetközi beszállítók termékei, jól ismert márkák, prémium saját márkás termékeink.

Partnereink sikere a mi küldetésünk! – A recept egyszerű: az Ön vendégei a legjobbat várják el, ehhez pedig mi biztosítjuk a legjobb alapanyagot. Önnek már csak azzal kell foglalkoznia, amiben igazán profi.

Folyamatos ár-akciók – kéthetente legalább 25 termék verhetetlen áron

Újdonságok, pont amire szüksége van – a 6 hetente megjelenő katalógusunkban rendszeresen jelentkezünk újonnan belistázott termékekkel, a vásárló partnereink igényeire szabva. Figyelünk Önre – mondja el mire van szüksége, és ha módunkban áll beszerezzük, sőt a konyhájáig szállítjuk.

Kényelmes rendelésfelvétel

  • webshopon keresztül – bejelentkezéskor az aktuális, az Ön kedvezményeit is tartalmazó árakkal, 24/7 online elérhető
  • telefonos rendelésfelvétel, gyors, kényelmes és mi arra is figyelünk, ami lemaradna a listáról
  • rendelését leadhatja írásban is, emailen vagy faxon

Az Ön kedvenc sofőrje – sofőrjeink a legkedveltebbek az ágazatban. Pontosak, udvariasak, segítőkészek, problémamegoldásban az élen járnak. És ezt nem mi mondjuk, Önök mondják!

A visszajelzésekre nagy figyelmet fordítunk, azokat átgondolva célokat tűzünk ki a munkatársaink számára, és a teljes cégnek egyaránt. Záró lépésként a célok megvalósulását évente értékeljük.

Feliratkozás hírlevélre


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön a legfrissebb híreinkről és akcióinkról!
Választékunk több, mint 1000 cikkelemre bővült, melyben megtalálhatók a különféle sertés, mangalica, szárnyas, marha, szürkemarha, bárány, vadhúsok, húskülönlegességek.
Procyon InteliArt Online Marketing
Honlapkészítés: InteliArt Online Marketing Kft.