Egészben sült báránycomb rozmaringgal

Egészben sült báránycomb rozmaringgal

  1. 1,5 kg csontos báránycomb

  2. 1 dl sör

  3. 4 gerezd fokhagyma

  4. Pár szál friss rozmaring

  5. Só,bors

  6. 1 közepes fej lila hagyma

  7. 1 dl olivaolaj

Jöhet az összeállítás:

A báránycombot megmossuk, a lilahagymákat megtisztítjuk és négyfelé vágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk és bekenjük az olivaolajjal. A fokhagymát, a lilahagymát és a rozmaringot egy tepsiben, vagy hőálló edényben a hús köré rakjuk, majd meglocsoljuk a sörrel. Ha van teteje az edénynek, akkor azt használjuk, ha nincs, akkor lefedjük fóliával és 160-170 fokon 3-4 órán keresztül addig sütjük, amíg a csontról könnyedén leválik a hús. 

Választékunk több, mint 1000 cikkelemre bővült, melyben megtalálhatók a különféle sertés, mangalica, szárnyas, marha, szürkemarha, bárány, vadhúsok, húskülönlegességek.
Procyon InteliArt Online Marketing
Honlapkészítés: InteliArt Online Marketing Kft.