Sertésfélék

flakes flakes

Pikáns töltött dagadó

A dagadót megmossuk, kívül-belül szárazra törölgetjük. A rizst a csomagoláson olvasható időnél kevesebb ideig (kb. 10 percig) enyhén sózott vízben főzzük. A gyümölcsöket megmossuk...

Kocsonya

A megtisztított húsokat felrakjuk főni.
A főzőedény alján mindig legyen egy rács vagy fedő, ami megvédi a húsokat a leragadástól és leégéstől. Mivel nagyon sokáig kell főzni, ennek...

Cserépedényben (római tál) így készül a cigánypecsenye

A vastagabb tarjaszeleteket mindkét oldalán fólia alatt enyhén kiklopfoltam. A fokhagymát átnyomtam, megsóztam és krémesre kevertem. A húst sóztam, borsoztam majd megkentem vékonyan a...

Brokkoli fasírt

A brokkolit nagyon puhára főzzük, majd szétnyomkodjuk. Összekeverjük a darált hússal, a zúzott fokhagymával és kevés sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.  A tojást és a...

Borsós raguleves csurgatott tésztával

A répát felszeleteljük, a pórét felkarikázzuk. A megmosott húst megtörölgetjük és felkockázzuk. Felforrósítjuk az olajat és a húst fehéredésig sütjük. Megsózzuk, és kevés víz...