Üdvözöljük áruházunkban!

flakes flakes

Tisztelt Regisztráló!
Tisztelt leendő Partnerünk!

Webáruházunkban adószámmal rendelkezők és magánszemélyek is regisztrálhatnak!
A regisztráció csak pontos és valós adatok megadásával lehetséges.

Regisztráció magánszemélyek részére

MAGÁNSZEMÉLYEK, TERMÉSZETES SZEMÉLYEK regisztrációja: az egyéni vállalkozónak nem minősülő, de adószámmal más okból rendelkező-, továbbá az adószámmal nem rendelkező természetes személyek regisztrálhatnak. Megrendelésüket a www.bahamas.hu weboldal webáruházában adhatják le személyes átvétellel a 2120 Dunakeszi, Pallag utca 55. szám alatti telephelyünkön vagy a kiszállítással kérhetik. Magánszemélyek számára Dunakeszi, Fót, Göd, Budapest IV, XIII, XV kerületekbe tudjuk a kiszállítást vállalni. A megrendelés minimum értéke bruttó 17 000 Ft kiszállítás esetén. Köszönjük szíves megértésüket!
A weboldalon közölt árak kiskereskedelmi bruttó árak, lakossági regisztrálók számára.
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a regisztrációt megelőzően szíveskedjenek tájékozódni a túrajáratokkal kapcsolatban. Kolléganőink a +36 27 548 150-es telefonszámon adnak pontos felvilágosítást.

Regisztráció cégek számára:

Felhívjuk Tisztelt Látogatóink figyelmét arra, hogy amennyiben a CÉG/VÁLLALKOZÁS–ként kíván regisztrálni, abban az esetben cégünk nagykereskedelmi üzletköréből adódóan csak gazdasági tevékenységet folytató jogi személyek-, illetve egyéni vállalkozói igazolvánnyal rendelkező természetes személyek regisztrációját tudja elfogadni-, a regisztrációs adatlap szerinti részletes tartalom figyelembe vétele mellett. Az ingyenes kiszállítást Budapesten és vonzáskörzetében nettó 20 000 Ft vásárlás felett vállaljuk!
Lehetőség van a kiszállítás mellett a megrendelt termékek telephelyen történő személyes átvételére is. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a regisztrációt megelőzően szíveskedjenek tájékozódni a vidéki túrajáratokkal kapcsolatban. Kolléganőink a +36 27 548 150-es telefonszámon adnak pontos felvilágosítást. A telephelyi átvétel esetén nincs minimális megrendelési értékhatár.
Weboldalunkon a termékjellemzők feltöltése folyamatban van. A termékjellemzők megismertetésével segítséget kívánunk nyújtani ahhoz, hogy vásárlás előtt kellő információval rendelkezzenek Vásárlóink. Amennyiben a termékkel kapcsolatban (összetétel, allergén információk, tápérték adatok) további tájékoztatásra van szüksége vagy nem talál adatot a termékre vonatkozólag, szíveskedjen cégünk munkatársaival felvenni a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Készséggel állnak rendelkezésére.

Telefonszám: 06 70 506 0808
Fax: 06 27 548 151
Email: minoseg@bahamas.hu
07:00 - 16:00-ig

A jelenlegi kialakult helyzetben ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a megrendelések leadásakor kizárólag a készpénzes fizetési mód választható!
Köszönjük megértésüket és egyben sok erőt és egészséget kívánunk! BA-HA-MA’S Kft

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
BA-HA-MA’S Kft

Vásárlási útmutató