Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Zöldborsós tokány fagyasztott borsóból



Hozzávalók

  • 60 dkg sertés tarja

  • 40 dkg gyorsfagyasztott zöldborsó

  • 10 dkg sertés zsír

  • 1 fej vöröshagyma

  • ízlés szerint só

  • csipet őrölt bors

  • csipet morzsolt majoranna

Elkészítés

Zöldborsós tokány elkészítése:

A vöröshagymát a zsiradékon dinszteljük meg, tegyük rá a húst, és kevergetve pirítsuk kifehéredésig.

Fűszerezzük meg és pörkölthöz hasonlóan kevés lében, lassú tűzön pároljuk puhára. Ha elfőné a levét, mindig csak annyi vizet öntsünk alá, hogy éppen ellepje. Amikor a hús puha, tegyük bele a gyorsfagyasztott zöldborsót.

 

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 09. 26. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom