Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Zöldborsós csirkemáj



Hozzávalók

  • 1 kg csirkemáj

  • 2 fej vöröshagyma

  • 2 gerezd fokhagyma

  • 20 dkg gyorsfagyasztott zöldborsó

  • 2 evőkanál liszt

  • csipet só

  • csipet őrölt bors

  • kevés pirospaprika

  • kevés morzsolt majoranna

Elkészítés

Zöldborsós csirkemáj elkészítése:

A csirkemájat megtisztítása után vékony szeletekre szeljük. A hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a csirkemáj szeleteket és rövid idő alatt fehéredésig sütjük. Majoránnával, borssal és aprított fokhagymával ízesítjük.

Ezután a tűzről levéve meghintjük a 2 evőkanál liszttel és a pirospaprikával. Visszatesszük a tűzre, és annyi vízzel öntjük fel, ami ellepi a májat. Ízlés szerint sózzuk. Ha felforrt, hozzáadjuk a 20 dkg gyorsfagyasztott zöldborsót, és készre pároljuk.

Párolt rizzsel tálaljuk.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 12. 19. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom