Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Zöldborsófőzelék tejszínnel



Hozzávalók

  • 1 kg zöldborsó (gyorsfagyasztott)

  • 5 dl tejszín

  • 2 evőkanál liszt

  • ízlés szerint vágott petrezselyem

  • ízlés szerint só

  • ízlés szerint bors

Elkészítés

A borsót fagyott állapotban 2-3 dl sós vízben kb. 5 percig főzzük, majd meghintjük a petrezselyemmel és szórunk rá egy kis vegetát is. Mikor megpuhult, hozzáadjuk a tejszínnel jól elkevert lisztet és további 5 percig főzzük. Fasírttal, pörkölttel kiváló!

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 11. 13. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom