Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Vörös bársony meggy aperitif



Hozzávalók

  • 2 db jégkocka

  • 5-6 db meggy

  • 1 likőröspohár cseresznyepálinka vagy cherry brandy

  • 1 pohárka vörös vermut

Elkészítés

Poharanként 2 jégkockát és 5-6 db meggyet dobunk a poharakba. Hozzáadunk 1 likőröspohár cseresznyepálinkát, vagy cherry brandyt és 1 pohárka vörös vermutot.

Felkeverve tálaljuk, de a legjobb, ha van shakerünk, abban összerázva tesszük a jégre.

A feltüntetett hozzávalókat poharanként kell érteni.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 09. 20. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom