Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Vargányapaprikás nokedlivel



Hozzávalók

  • 40 dkg gyorsfagyasztott, szeletelt vargányagomba

  • 3 - 4 evőkanál olaj

  • 1 fej vöröshagyma

  • 2 gerezd fokhagyma

  • 2 dl tejfől

  • 2 teáskanál étkezési keményítő

  • 1 teáskanál cukor

  • ízlés szerint só

  • ízlés szerint pirospaprika

  • kevés citrombors

Elkészítés

Elkészítés: Az aprított hagymát és fokhagymát egy kissé átsütjük az olajon, majd beletesszük a gombát, a pirospaprikát, a fűszereket és a cukrot.

Vizet aláöntve kb. 30 perc alatt megpároljuk.

A tejfölből és a keményítőből habarást készítünk, hozzáöntjük a gombához, és jól összeforraljuk.

Nokedlivel tálaljuk.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 09. 26. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom