Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Vargánya cappuccino



Hozzávalók

  • 40 dkg gyorsfaygasztott vargánya

  • 1 nagy fej ezüsthagyma

  • 50 g vaj

  • 2 dl tej

  • 3 dl zöldség alaplé

  • ízlés szerint só

  • ízlés szerint bors

  • 2 dl olívaolaj

Elkészítés

Elkészítés: Apró kockára vágok egy fej ezüsthagymát, olívaolajon lepirítom és a vargányával tovább pirítom.

Magasfalú lábasba átöntöm és zöldség alaplével, melyben sok más fagyasztott gomba, vagy gombakeverék főtt, felhúzom, és lassú tűzön forráspontig hevítem. Botmixerrel turmixolom össze, úgy, hogy hideg tejet és fagyos vajkockákat is teszek bele.

A végén készítek egy tejhabot és hagyományos cappuccinós csészében tálalom, szép kemény habbal a tetején. Prés alatt sütött vargányacsipsszel lehet még szebb.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 10. 18. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom