Széchenyi 2020
VISSZA

Vaddisznó

Gyártó:

Vaddisznó gerincfilé vac. 12 kg

kiszerelése: kb. 1,5kg/csomag 20kg/# Kartonegység: Bontható

A vaddisznó az emlősök osztályába a párosujjú patások rendjébe és a disznófélék családjába tartozó faj.A vaddisznó legértékesebb húsrészei a karaj és a comb, amelyeket egészben készítünk el. A lapockából, oldalasból, a csülökből inkább az apró húsos ételeket készítjük. Az egyben párolt, vagy főzött húsok előkészítése különbözik a házi sertésétől.A vaddisznó elkészítésénél azt is vegyük figyelembe, hogy húsa rendkívülien izmos, kemény, ezért főzési ideje 3-4 óra is lehet. - Elkészítése igazán minden fáradságot megér, mert az összes vad közül talán a legmarkánsabb ízű, hiszen a hús egyedi aromáját az erdő cserjéi, füvei, a makkos és az elorozott kukorica adja. .Fehérje:21,6g,zsír:2,4g,szénhidrát 0,4g,energia:112 kcal/100grammban.Vadhús ételekhez ajánljuk erdei vargánya gomba termékeinket .Tárolás: -18°C-on, felengedés után vissza fagyasztani nem szabad.

Van raktáron | 1 kg | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2019. 05. 26. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom