Széchenyi 2020
VISSZA

Torták sütemények

Somlói torta 4 x 1300 g

Gyártó:

Somlói torta 3 x 1300 g

Csomagonként rendelhető.

Vaníliakrémmel töltött három piskótalap rétegű torta csokoládé öntettel borítva. Gyorsfagyasztással tartósított cukrászipari termék. 

Összetevők: TOJÁSLÉ, TEJ, cukor, BÚZAFINOMLISZT, habkrém alap (víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj [pálma], cukor, TEJFEHÉRJE, emulgeálószerek: E472b, E322 [SZÓJA], E472e; stabilizátorok: cellulóz, karboxi-metil-cellulóz, kálium-foszfátok; aroma, színezék: béta-karotin), ivóvíz, TEJSZÍN (30 % zsírtartalom), instant puding krémpor (cukor, módosított keményítő,stabilizátor:tetranátrium-difoszfát, emulgeálószer: dinátrium-hidrogén-foszfát,aroma,színezékek:béta-karotin, riboflavin), DIÓ, módosított kukoricakeményítő, zselatin, emulgeálószer (E471, E475), piskóta morzsa, zsírszegény kakaópor, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, kakaós bevonó massza (cukor, részben hidrogénezett növényi zsír [pálmamag], őrölt kávé, kristályvanillin,  aromák (rum, kávé, dió). Allergén anyagok az összetevők között nagybetűvel jelölve. 

Felhazsnálási javaslat: Kivesszük a tortát a csomagolásból és 30 percig szobahőmérsékleten (20 °C) tartjuk, majd a torta oldalán és alján lévő védőpapírt eltávolítjuk és éles késsel felszeleteljük. Szobahőmérsékleten kb. 1,5 óra alatt vagy hűtőben (5 °C) kb. 8 óra alatt felengedjük. (Ne használjunk mikrohullámú sütőt!) Felengedést követően 2 órán belül fogyasszuk el! Hűtőben (5 °C) 24 óráig tárolható! 

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia: 1008 kJ/240 kcal

Zsír: 9,2 g

- amelyből telített zsírsavak: 5,0 g

Szénhidrát: 34,0 g

- amelyből cukrok: 20,0 g

Fehérje: 5,6 g

Só: 0,04 g

Származási hely: a termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, (minoseg@bahamas.hu)

Tárolás: - 18 °C-on.

Felengedés után visszafagyasztani TILOS!

 

 

TERMÉKLEÍRÁSI TÁJÉKOZTATÓ! Katt ide!

Van raktáron | 1 db | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 10. 22. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom