Széchenyi 2020
VISSZA

SÁGA Foods temékei

Gyártó: Sága Foods

SÁGA Cordon Bleu (átlátszó tasak) (kb. 125g/db) 2 x 1,5 kg

Selyemsonkával és sajttal töltött CordonBleu 9x1000g kb. 8darab/ csomag, Kartonegység: FELEZHETŐ

Gyorsfagyasztott panírozott, készresütött, pulyka- és csirke melldarabokból formázott hús, hozzáadott vízzel, pulykasonkával és SAJTtal töltve. Összetevők: Mellhús 42% (pulyka mellhús 30%, csirke mellhús 12%), ivóvíz 14%, panír (BÚZAliszt, ivóvíz, étkezési só, élesztő, fűszerek), SAJT 6% (SAJT, ivóvíz, módosított keményítő, VAJ, SAJTpor, étkezési só, emulgeálószerek: E450, E451, nátrium-citrátok, E339; stabilizátorok: karragén, E466, szentjánoskenyérliszt, taramagliszt; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), pulykasonka 6% (pulykahús, ivóvíz, SZÓJAfehérje, pulykabőr, burgonyakeményítő, étkezési só, stabilizátorok: E450, E451, E407a; dextróz, ízfokozó: E621; hidrolizált növényi fehérje, antioxidáns: nátrium-aszkorbát; aroma, füstaroma, fűszerkivonatok, fűszer, tartósítószer: E250), napraforgó olaj, kenyérmorzsa (BÚZAliszt, élesztő, étkezési só), pulykabőr, burgonyakeményítő, növényi rost, étkezési só, sovány TEJpor, fűszerkivonatok, hidrolizált növényi fehérje, fűszerek, aroma, ízfokozók: E621, E627, E631; antioxidáns: nátrium-aszkorbát. Allergén anyagok: az összetevők között nagybetűvel jelölve. A termék nyomokban TOJÁST tartalmazhat. Felhasználási javaslat: Sütőben: fagyasztott állapotban, olaj nélküli sütőlemezre helyezve 220°C-ra melegített villanysütőben/ gázsütő középfokozatán, félidőben egyszer megfordítva, 18 perc alatt elkészíthető. Fritőzben: fagyasztott állapotban, kb. 180°C-os olajban 6 perc alatt elkészíthető. . Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 953 kJ / 228 kcal
Zsír: 12g
- amelyből telített zsírsavak: 3,2g
Szénhidrát: 18g
- amelyből cukrok: 0,5g
Rost: 2,0g
Fehérje: 11g
Só: 1,6g
Tárolás: -18°C-on. Felengedés után visszafagyasztani TILOS!

Van raktáron | 1,5 kg | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 02. 20. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom