Széchenyi 2020
VISSZA

Torták sütemények Coppenrath & Wiese

Profiterol Bianco 9 gombócos 4 x 500g

Gyártó:

Profiterol Bianco 9 gombócos 4 x 500g

Kartonegység felezhető.

Gyorsfagyasztott képviselőfánk (8%) kakaós krémmel töltve (36%), fehércsokoládés krémbe (53%) mártva. Cukrászipari termék.

Összetevők: víz, fehér csokoládés öntet 28% [víz, glükóz szirup, cukor, fehér bevonó massza (cukor, növényi zsír, édes TEJSAVÓPOR, sovány TEJPOR, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, poliricinolsav poligliceridje), sovány TEJPOR, fehér csokoládé 2% (cukor, kakaóvaj, sovány TEJPOR, vízmentes TEJZSÍR, emulgeálószer: SZÓJALECITIN; aromák), módosított burgonyakeményítő], képviselőfánk 8% [TOJÁS, BÚZALISZT, margarin (pálmaolaj, víz), tengeri só, térfogatnövelő szer (ammónium-hidrogén-karbonát)], kókuszolaj, cukor, növényi zsírpor [glükóz szirup, finomított pálmamag-olaj, finimított pálmaolaj, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav észterei), TEJFEHÉRJE], sovány TEJPOR, kakópor, glükóz szirup, csokoládé darabok [cukor, kakaómassza, kakaóvaj, aroma, emulgeálószer (SZÓJALECITIN)], TEJCUKOR, kókuszzsír, TEJFEHÉRJE, emulgeálószer (zsírsavak mono és digliceridje), stabilizátorok (guar gumi, szentjánoskenyér liszt, karragén), aroma. Allergén anyagok az összetevők között nagybetűvel jelölve. A termék nyomokban  FÖLDIMOGYORÓT  és DIÓFÉLÉKET tartalmazhat.

Felhasználási javaslat: szobahőmérsékleten engedjük ki és már fogyasztható is.

Átlagos tápérték 100 g termékben: 

Energia: 1214 kJ/ 290 kcal
Zsír: 14,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 11,6 g
Szénhidrát: 36,2 g
- amelyből cukrok: 20,3 g
Fehérje: 4,3 g
Só: 0,23 g

Származási hely: a termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, (minoseg@bahamas.hu)

Tárolás: - 18 °C-on.

Felengedés után visszafagyasztani TILOS!

 

 

TERMÉKLEÍRÁSI TÁJÉKOZTATÓ! Katt ide!

Van raktáron | 1 db | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 05. 20. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom