Széchenyi 2020
VISSZA

Ponty

Pontyfilé belföldi csom.(2)(15)kg

Gyártó:

Pontyfilé belföldi csom. (2) (kb.7) kg

Kiszerelés:2kg/csomag,15kg/#b Kartonegység:Bontható

Magyarországon talán a legismertebb, legkedveltebb halfajta, a magyarosan készített halételek legmegfelelőbb alapanyaga. A halfilézés az előkészítés utolsó mozzanata, mely során a gerinc mentén éles késsel felvágva a halat, a gerinccsont mentén haladva könnyen lefejthető a halhús, az így kapott halhúst nevezik halfilének. A pontyot általában filézve vagy szeletelve különböző módon ízesítve készítjük. A halakra általában jellemző, hogy ha nincsenek kellőképpen fűszerezve, húsuk ízetlen, ezért a legjobb, ha a megmosott, megtisztított, leszárított pontyot felhasználás előtt minimum 20 percig sóban állni hagyjuk, így kiváló alap ízt nyer a hús. A ponty C-, B vitamint, káliumot, magnéziumot, foszfort, kalciumot, vasat és nátriumot tartalmaz.Tárolás -18°C-on. Felengedés után újrafagyasztani Tilos!

Van raktáron | 2 kg | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2017. 11. 21. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom