Széchenyi 2020
VISSZA

Torták sütemények Coppenrath & Wiese

Málnás Túrókrémtorta 5 x 1000 g

Gyártó:

Málnás Túrókrémtorta 5 x 1000 g

Csomagonként rendelhető.

A málnás túrókrém torta piskótából és ízesített túrókrémből álló cukrászsütemény, melynek tetejét gyümölcszselébe ágyazott tört málna díszíti. Gyorsfagyasztással tartósított cukrászipari termék. 

Összetevők: KRÉMTÚRÓ (29%), ivóvíz, cukor, habkrém alap (víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj [pálma], cukor, TEJFEHÉRJE, emulgeálószerek: E472b, E322 [SZÓJA], E472e;  stabilizátorok: cellulóz, karboxi-metil-cellulóz, kálium-foszfátok; aroma, színezék: béta-karotin), málna (9%), BÚZAFINOMLISZT, TOJÁSLÉ, zselatin, málna-meggy és /vagy cékla-szilva sűrítmény, vanillinkristály, emulgeáló paszta (emulgeáló szerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, aroma), térfogat növelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát. Allergén anyagok az összetevők között nagybetűvel jelölve. A termék nyomokban SZÓJÁT tartalmazhat.

Felhasználási javaslat:  Kivesszük a tortát a csomagolásból és 30 percig szobahőmérsékleten (20 °C) tartjuk, majd a torta oldalán és alján lévő védőpapírt eltávolítjuk és éles késsel felszeleteljük. Szobahőmérsékleten kb. 1,5 óra alatt vagy hűtőben (5 °C) kb. 8 óra alatt felengedjük. (Ne használjunk mikrohullámú sütőt!) Felengedést követően 2 órán belül fogyasszuk el! Hűtőben (5 °C) 24 óráig tárolható! 

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia: 725 kJ/172 kcal

Zsír: 6,1 g

- amelyből telített zsírsavak: 4,9 g

Szénhidrát: 23 g

- amelyből cukrok: 15 g

Fehérje: 6,2 g

Só: 0,07 g

Származási hely: a termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, (minoseg@bahamas.hu)

Tárolás: - 18 °C-on.

Felengedés után visszafagyasztani TILOS!

 

 

TERMÉKLEÍRÁSI TÁJÉKOZTATÓ! Katt ide!

Van raktáron | 1 db | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 07. 17. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom