Széchenyi 2020
VISSZA

GALLICOOP Termékek

Gallicoop Pulyka nuggets (kb. 32g/db) 6 x 1 kg

Gyártó: Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Gallicoop Pulyka nuggets (kb. 32g/db) 6 x 1 kg

Kartonegység felezhető.

Gyorsfagyasztott,anírozott, pulyka mellhús felhasználásával készült készre sütött, formázott termék.

Összetevők: pulyka mellhús (35%), ivóvíz, morzsa [BÚZALISZT, élesztő, étkezési só, természetes színezékek (karotinok, paprikakivonat)], bőrös baromfizsiradék, napraforgó étolaj, fűszerkeverék [keményítő, étkezési só, SZÓJAFEHÉRJE, emulgeálószer (difoszfátok), aroma, fűszerkivonatok)], BÚZALISZT, SZÓJAFEHÉRJE, panírpor [ROZSLISZT, BÚZAlLISZT, étkezési só, fűszerkivonat], stabilizátor (acetilezett-dikeményítő-adipát), étkezési só, fűszer, tartósítószer (nátrium-nitrit). Allergén anyagok: az összetevők között nagybetűvel jelölve!

Felhasználási javaslat:

- Olajsütőben: A fagyasztott terméket a csomagolásból kivéve felhevített olajban, vagy zsírban (kb. 160-170 °C-on) 4-5 perc alatt átmelegítjük. A melegítés félidejében a terméket meg lehet fordítani.

- Serpenyőben: A fagyasztott terméket a csomagolásból kivéve felhevített bő olajban, vagy zsírban közepes lángon (kb. 160-170 °C-on) 6-7 perc alatt átmelegítjük. A melegítés félidejében a terméket meg lehet fordítani.

- Sütőben: A fagyasztott terméket a csomagolásból kivéve előmelegített sütőben (kb. 170-200 °C-on) zsiradék hozzáadása nélkül 15-18 perc alatt átmelegítjük. A melegítés félidejében a terméket meg lehet fordítani.
Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia: 971kJ / 229 kcal
Zsír: 13,0 g
- amelyből telített zsírsavak: 3,0 g
Szénhidrát: 17,0 g
- amelyből cukrok: 1,2 g
Fehérje: 11,0 g
Só: 1,8 g

Származási hely: a termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, (minoseg@bahamas.hu)
Tárolás: - 18 °C-on.
Felengedés után visszafagyasztani TILOS!


TERMÉKLEÍRÁSI TÁJÉKOZTATÓ! Katt ide!

Van raktáron | 1 kg | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 08. 18. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom