Széchenyi 2020
VISSZA

Rétesek, fánkok, leveles termékek

CSM Oreo Donut fánk töltött 48 x 73 g

Gyártó:

CSM Oreo Donut fánk töltött csom. 48 x 73 g

Kartonegység nem bontható.

Kakaós fánk vanília ízű krémmel (16%) töltve, fehér bevonóval (9,5%) és Oreo ® kakaós kekszdarabokkal (8%) díszítve, gyorsfagyasztott, készresütött. 

Összetevők: BÚZALISZT; növényi zsírok (pálma, kókusz, változó arányban); cukor; kis méretű Oreo ® kakaós keksz darabok (BÚZALISZT; cukor; növényi olajok (pálma, pálmamag); zsírszegény kakaópor; glükóz-fruktóz szörp; BÚZAKEMÉNYÍTŐ; térfogatnövelő szerek: kálium karbonátok (E 501), ammónium karbonátok (E 503), nátrium karbonátok (E 500), só; emulgeálószerek: SZÓJALECITIN (E 322), napraforgó lecitin (E 322); aroma (vanillin)); víz; növényi olajok (pálma, repce); LAKTÓZ; zsírszegény kakaópor (1,4%); élesztő; emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei (E 471), lecitinek (E 322), nátrium sztearoil 2- laktilát (E 481); ZSÍROS TEJPOR; ROZSLISZT; dextróz; glükóz szirup; só; térfogatnövelő szerek: difoszfátok (E 450), nátrium karbonátok (E 500),; színezék: titánium dioxid (E 171); aroma (TEJET tartalmaz); sűrítőanyag: xanthán gumi (E 415). Allergén anyagok az összetevők között nagybetűvel jelölve. A termék nyomokban TOJÁST, DIÓT, MOGYORÓT tartalmazhat. 

Felhasználási javaslat: felengedtetés (legalább 90 perc, szobahőmérséklettől függően) után közvetlenül fogyasztható. Kiolvasztás után a fogyaszthatósági időt jelölni kell a csomagoláson.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia: 2042 kJ/489 kcal

Zsír: 29,6 g

- amelyből telített zsírsavak: 15,9 g

Szénhidrát: 49,7 g

- amelyből cukrok: 22,3 g

Fehérje: 4,9 g

Só: 0,505 g

Származási hely: a termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, (minoseg@bahamas.hu)

Tárolás: - 18 °C-on.

Felengedés után visszafagyasztani TILOS!

 

 

TERMÉKLEÍRÁSI TÁJÉKOZTATÓ! Katt ide!

Van raktáron | 48 db | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 12. 16. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom