Széchenyi 2020
VISSZA

Rétesek, fánkok, leveles termékek

Gyártó:

CSM Milka muffin töltött 36 x 110 g

Kartonegység nem bontható.

Tejes-kakaós töltelékkel töltött muffin Milka® alpesi tejcsokoládéval (bevonat és díszítés) – Gyorsfagyasztott, készresütött.

Összetevők: BÚZALISZT; repce olaj; cukor; víz; TEJES-KAKAÓS TÖLTELÉK (6,4%) (cukor, növényi olajok: napraforgó, repce (változó arányban), SOVÁNY TEJPOR, VAJOLAJ, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: SZÓJALECITIN); Milka® csokoládé bevonat (5,5%) [cukor, kakaóvaj, SOVÁNY TEJPOR, kakaómassza, TEJSAVÓPOR, TEJZSÍR, MOGYORÓPASZTA, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, poliglicerol-poliricinoleát, aroma],; Milka® csokoládé cseppek, sütésálló (5,1%) [cukor, ZSÍROS TEJPOR, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, aroma]; BÚZAKEMÉNYÍTŐ; Milka® csokoládé cseppek (1,8%) [cukor, kakaóvaj, SOVÁNY TEJPOR, kakaómassza, TEJSAVÓPOR, TEJZSÍR, MOGYORÓPASZTA, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, aroma], térfogatnövelő szerek: (nátrium-karbonátok, difoszfátok, glükono-delta-lakton); módosított kukorica keményítő; TEJFEHÉRJE; előzselatinizált rizsliszt; ÉDES TEJSAVÓPOR; TELJES TOJÁSPOR; savanyúságot szabályozó anyag: kálcium-fosztát; emulgeálószer: nátrium-sztearoil-2-laktilát; természetes vanília aroma;só. Allergén anygagok az összetevők között nagybetűvel jelölve. A termék nyomokban DIÓT tartalmazhat.

Felhasználási javaslat: felengedtetés (90-120 perc, szobahőmérséklettől függően) után közvetlenül fogyasztható.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia: 1841 kJ/441 kcal

Zsír: 25,2 g

- amelyből telített zsírsavak: 4,9 g

Szénhidrát: 47,6 g

- amelyből cukrok: 26,9 g

Fehérje: 5,2 g

Só: 0,65 g

Származási hely: a termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, (minoseg@bahamas.hu)

Tárolás: - 18 °C-on.

Felengedés után visszafagyasztani TILOS!

 

 

TERMÉKLEÍRÁSI TÁJÉKOZTATÓ! Katt ide!

 

 

Van raktáron | 36 db | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 12. 16. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom