Széchenyi 2020
VISSZA

Éttermi meleg tészták

Bombajóó Sárgabarackos minigombóc (15 g/db) 4 x 3,5 kg

Gyártó: P&P Pékárú

Bombajóó Sárgabarackos minigombóc (15 g/db) 4 x 3,5 kg

Csomagonként rendelhető.

Gyorsfagyasztott, mini sárgabarackos gombóc.

Összetevők: víz, BÚZALISZT, sárgabarack 13%, burgonya, burgonyapehely [szárított burgonya 99,2%, emulgeálószer (E471), stabilizátor (E450i), tartósítószer (NÁTRIUM-METABISZULFIT), antioxidáns (E320)], cukor, étkezési sertészsír, morzsa {BÚZALISZT, víz, cukor, sütőélesztő, margarin [növényi olajok és zsírok (pálmaétolaj, repceétolaj, napraforgó-étolaj változó arányban), víz, étkezési só, emulgeáló szerek (E471, E322), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), tartósítószer (E200, E202), aroma, színezék (E160a)], étkezési só, TEJPOR}, étkezési só, margarin [növényi olajok és zsírok (pálmaétolaj, repceétolaj, napraforgó-étolaj változó arányban), víz, étkezési só, emulgeáló szerek (E471, E322), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), tartósítószer (E200, E202), aroma, színezék (E160a)], sűrítő anyag (E1422), TELJES TOJÁSPOR, sárgabarack aroma. Allergén anyagok az összetevők között nagybetűvel jelölve. A termék nyomokban SZÓJÁT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT tartalmazhat.

Felhaszálási javaslat: A fagyos terméket forrásban lévő bő vízbe tesszük, újraforrástól számítva 1-2 percig közepes lángon főzzük, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük. Ezt követően zsiradékon pirított zsemlemorzsában megforgatjuk, ízlés szerint porcukrozzuk.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 853 kJ/204 kcal
Zsír: 3,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,2 g
Szénhidrát: 38 g
- amelyből cukrok: 4,6 g
Fehérje: 5 g
Só: 0,9 g
Származási hely:
a termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, (minoseg@bahamas.hu)
Tárolás: - 18 °C-on.
Felengedés után visszafagyasztani TILOS!


TERMÉKLEÍRÁSI TÁJÉKOZTATÓ! Katt ide!

Van raktáron | 3,5 kg | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 12. 14. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom