Széchenyi 2020
VISSZA

Éttermi meleg tészták

Bombajóó Mákos nudli 18 x 600 g

Gyártó: P&P Pékárú

Bombajóó Mákos nudli 18 x 600 g

Kartonegység felezhető.

Gyorsfagyasztott mákkrémmel töltött nudli.

Összetevők: víz, BÚZAFINOMLISZT, burgonya, burgonyapehely [szárított burgonya 99,2%, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), stabilizátor (dinátrium-difoszfát), tartósítószer (NÁTRIUM-METABISZULFIT)], étkezési mák 6,3%, étkezési sertészsír, cukor, krémpor 2,4% [cukor, módosított keményítő, TEJSAVÓPOR, dextróz, étkezési zsír, kukoricakeményítő, TEJFEHÉRJE, stabilizátor (nátrium-foszfát, difoszfátok, kalcium-szulfát), színezék (riboflavin, annatto), sűrítőanyag (nátrium-alginát), glükóz szirup, aromák], margarin [növényi olajok és zsírok (pálmaétolaj, repceétolaj, napraforgó-étolaj változó arányban), víz, étkezési só, emulgeáló szerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), tartósítószer (szorbinsav, kálium-szorbát), aroma, színezék (béta-karotin)], TELJES TOJÁSPOR, étkezési só, sűrítő anyag (kémiailag módosított keményítő). Allergén anyagok az összetevők között nagybetűvel jelölve. A termék nyomokban SZÓJÁT, ZELLERT, MUSTÁRT és SZEZÁMMAGOT tartalmazhat.

Felhasználási javaslat: A fagyos terméket forrásban lévő bő vízbe tesszük, újraforrástól számítva 1-2 percig közepes lángon főzzük, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük. Ezt követően zsiradékon pirított zsemlemorzsában megforgatjuk, ízlés szerint porcukrozzuk.
Átlagos tápérték 100 g termékben:

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 970 kJ/232 kcal
Zsír: 7,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 2,0 g
Szénhidrát: 34,2 g
- amelyből cukrok: 3,5 g
Fehérje: 5,9 g
Só: 0,8 g
Származási hely: a termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, (minoseg@bahamas.hu)
Tárolás: - 18 °C-on.
Felengedés után visszafagyasztani TILOS!


TERMÉKLEÍRÁSI TÁJÉKOZTATÓ! Katt ide!

Van raktáron | 1 db | KOSÁRBA
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 11. 18. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom