Széchenyi 2020
VISSZA

Gyümölcsök és gesztenyék

ABC SORREND

Vörös bársony meggy aperitif

Poharanként 2 jégkockát és 5-6 db meggyet dobunk a poharakba. Hozzáadunk 1 likőröspohár cseresznyepálinkát, vagy cherry brandyt és 1 pohárka vörös vermutot.
Felkeverve tálaljuk, de a... Recept megtekintése

Meggymártás

Elkészítés: A magozott meggyet feltesszük főni. Annyi vizet öntünk rá, hogy éppen csak ellepje.
Őrölt fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezzük. Attól függően, hogy mennyire savanyú,... Recept megtekintése

Házi meggylikőr

6 kg meggyet megmosunk, 1 kg kristálycukorral  egy 8 literes üvegbe rétegeljük, tiszta vászonnal lekötjük, és 3 napig állni hagyjuk a napon, amíg a cukor elolvad, közben időnként... Recept megtekintése

Eperhab szilveszterre

Az epret kiengedjük, megszárogatjuk. Pár szemet félreteszünk dísznek.  A többit először kézzel jól összetörjük, majd a tojásfehérjével és a cukrokkal együtt, géppel kemény habbá... Recept megtekintése

Egresmártás

Az egrest megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. A húsleveskockát 2 dl meleg vízben felengedjük, és jól elkeverjük. A margarint felhevítjük, és megpároljuk benne az egrest (kb. 10... Recept megtekintése

Egres leves

A gyümölcsöket megtisztítjuk, a cseresznyét kimagozzuk, az egres szárvégét-szakállkáját levágjuk. A kaprot leöblítjük, néhányat elteszünk a végére a díszítéshez, a többit... Recept megtekintése

Édesanyám meggylevese

A meggyet az összes alkotórésszel (egy karika vagy gerezd citrom elég), és egy csipet sóval együtt felforralom annyi vízben, hogy ellepje. Amikor forr, lehúzom a tűzről, és tejjel... Recept megtekintése

Citromdzsem tökkel

Egy kb. 3 literes lábasba helyezem a gyalult tököt, és hozzáadom a kristálycukrot. Összekeverem, és húsz percig főzöm. Utána kockákra vágom  a citromot,a héját rajtahagyom.  A... Recept megtekintése

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 10. 17. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom