Széchenyi 2020
VISSZA

Édesvízi halak

ABC SORREND

Spenótos pisztrángtekercs

Elkészítés:
A pisztrángot filézem, a bőrét lehúzom, a húsklopfolóval gyengén kiverem.A zsemlét a tejben megáztatom, jól kinyomkodom, hozzáütöm a tojásokat, sóval, borssal, zúzott... Recept megtekintése

Serpenyős süllő

Elkészítés:
A megtisztított fogast irdaljuk be centinként egészen a gerincoszlop mélységéig és sózzuk be alaposan. Tűzzünk minden első irdalásba füstölt szalonnát, és minden... Recept megtekintése

Részeges ponty

Elkészítés:
Megtisztítom a pontyot, majd kifilézem. Alaposan besózom, és az apró darabokra vágott hagymába állni hagyom 4-6 órát. Ha eleget állt, a hagymát leszedem. A halszeleteket... Recept megtekintése

Pontyrudacskák sörtésztában

Elkészítés:
A halat megtisztítom, kibelezem és alaposan megmosom. Kifilézem. Ez úgy történik, hogy először a gerinc egyik oldaláról, majd a másik oldaláról is éles késsel... Recept megtekintése

Pisztráng nyárson

Elkészítés:
A halakat megtisztítjuk és leszárítjuk. A nyársat a halak száján keresztül 2-3-szor kígyóvonalszerűen átszúrva a gerincszálkán, annyira toljuk fel, hogy a nyárs a farok... Recept megtekintése

Kolbászos-fokhagymás balinsült

Elkészítés:
Megtisztítjuk a balint. Az irdalást gondosan végezzük el, 3 mm körüli sűrűségben. Kívül-belül sóval bedörzsöljük, majd apróra vágott, vagy őrölt fokhagymát... Recept megtekintése

Káposztás csuka

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, ezután 6 egyenlő részre vágjuk. A törzsdarabokat mélyen beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával... Recept megtekintése

Harcsa kékre főzve

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beleteszzük a halat. Ha megpuhult, tálra... Recept megtekintése

Halfilé krumplival és zöldséggel

4 főre: 
1. A krumplit meghámozzuk, és vékonyan felszeleteljük. Kevés olajra fektetjük a krumpli szeleteket, és meghintjük sóval.2. A cukkinit apró kockákra vágjuk, rádobjuk a... Recept megtekintése

Halas palacsinta

Elkészítés:
Palacsintatésztát készítünk: a lisztet összekeverjük 3 tojássárgájával, 1 dl tejjel, majd folyamatos kevergetés mellett lassan hozzáöntjük a szódavizet. Kevés sóval... Recept megtekintése

1 2
WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 11. 13. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom