Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Pisztráng nyárson



Hozzávalók

  • 4 egész pisztráng

  • 20 dkg füstölt szalonna

  • 1 evőkanál pirospaprika

  • ízlés szerint őrölt bors

  • ízlés szerint só

Elkészítés

Elkészítés:


A halakat megtisztítjuk és leszárítjuk. A nyársat a halak száján keresztül 2-3-szor kígyóvonalszerűen átszúrva a gerincszálkán, annyira toljuk fel, hogy a nyárs a farok végén kicsit kilátsszon. A nyársra húzott halakat kívül-belül sóval és borsos paprikakeverékkel beszórjuk.

Parázs fölött, forgatva sütjük.

A szalonnát külön nyársra húzzuk, bevagdossuk.

A recept négy személyre szól.

 

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 11. 19. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom