Széchenyi 2020
VISSZA

Minőségbiztosítás és termék visszahívásBA-HA-MA’S Kft. az ISO 22000:2005 szemléletében

Központban a Vásárló!

Cégünk nagy figyelmet fordít az általunk kínált termékek és szolgáltatások folyamatosan emelkedő színvonalára. Ezen célkitűzés megvalósításának érdekében az eddigi folyamatokkal és szabályozásokkal összhangban a 2016-os évben kialakításra és bevezetésre került az MSZ EN ISO 22005:2005 élelmiszerbiztonság irányítási rendszer. A BA-HA-MA’S Kft az élelmiszerbiztonság irányítási rendszerét az összes általa forgalmazott termékére; az összes az élelmiszer kereskedelemre vonatkozó tevékenységére; a 2120 Dunakeszi, Pallag utca 55-ben lévő telephelyére, valamint saját élelmiszert szállító gépkocsiparkjára vezette be.

 

Élelmiszerbiztonság: arra vonatkozó fogalom, hogy az élelmiszer nem ártalmas a fogyasztóra, ha azt rendeltetésszerűen készíti és/vagy fogyasztja el.

 

Miért fontos, hogy egy vállalkozás élelmiszerbiztonsági irányítási rendszert építsen ki?

 A szabvány szerinti működéssel cégünk képes az élelmiszerbiztonsági veszélyek azonosítására és szabályozására, hogy biztosítsa az élelmiszerek biztonságosságát az elfogyasztás pillanatában. 

 

Az előírt követelményekkel biztosítjuk, hogy szervezetünk:

-megtervezze, bevezesse, működtesse, fenntartsa és aktualizálja az élelmiszerbiztonság irányítási rendszerünket, amelynek célja a fogyasztók ellátása rendeltetésszerű felhasználása esetén biztonságos termékkel; 

-bizonyítsa az alkalmazandó jogszabályokban előírt élelmiszerbiztonsági szabályok teljesítését, 

-felmérje és értékelje a vevő követelményeit, biztosítsa az összhangot az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos kölcsönösen elfogadott vevői követelményekkel, a vevői elégedettség fokozása céljából; 

-eredményes kapcsolatban legyen az élelmiszerláncban résztvevő beszállítóival, vevőivel és más érdekelt felekkel az élelmiszerbiztonsági ügyekben; 

-biztosítsa a szervezet megfelelősségét a kitűzött élelmiszerbiztonsági politikának; 

-bizonyítsa az érintett érdekelt feleknek való megfelelését; 

-tanúsíttassa vagy regisztráltassa az élelmiszerbiztonság irányítási rendszerét külső szervezettel, vagy önértékelést végezzen, vagy nyilatkozatot tegyen az ISO 22000-es szabványnak való megfelelőségről. 

 

Az élelmiszerbiztonság irányítási rendszer kialakítása a kezdőlépés volt egy hosszú távú terv megvalósításához. Fő célja a Vevői elégedettség.  Évente végzünk erre vonatkozóan felméréseket, hogy lássuk melyek azok a pontok a rendszer működésében, amelyekkel Vevőink nincsenek megelégedve. A visszajelzésekre nagy figyelmet fordítunk, azokat átgondolva célokat tűzünk ki a dolgozóknak és a teljes cégnek egyaránt. Záró lépésként a célok megvalósulását évente értékeljük.  

 

A 2016-os évre kitűzött minőségcéljaink:

-élelmiszerbiztonsági rendszer folyamatos fejlesztése

-folyamataink optimalizálása

 

Az MSZ EN ISO 22000:2005 szabvány szerinti élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer bevezetésével és tanúsíttatásával azt kívánjuk elérni, hogy a BA-HA-MA'S Kft. a jogszabályi és megrendelői követelményeknek maradéktalanul eleget téve, a „Gyorsfagyasztott élelmiszerek nagykereskedelme, gyorsfagyasztott termékek raktározása” területén a legmegbízhatóbb partner legyen.

 

ISO 22000:2005 tanúsítvány

HACCP tanúsítvány hűtőraktár

HACCP tanúsítvány nagykereskedelem

Minőségpolitika

 

 TERMÉKLEÍRÁSI TÁJÉKOZTATÓ!

A weboldalon feltűntetett adatok tájékoztató jellegűek, a megvásárolt termék elfogyasztása előtt minden esetben legyenek kedvesek elolvasni a termék címkéjén, csomagolásán megadott információkat. 

A termék származási országával kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

telefonszám: 06 70 5060 808

email cím: minoseg@bahamas.hu

 

A BA-HA-MA’S Kft, mint eladó-, természetesen szavatolja, hogy minden, általa eladott termék csomagolása a hatályos jogszabályokban, szabványokban és hatósági előírásokban rögzített minden követelménynek megfelel-, és tartalmazza az adott engedélyszámokat és a kötelező feliratokat, jelzéseket-, továbbá az általa eladott termékek szavatossági ideje a termékek egyedi csomagolásain is megtalálható.

Figyelmet fordít tehát arra, hogy beszállítói a termékeket a jogszabályok rendelkezéseinek, és a szakmai szokásoknak megfelelően azonosításra alkalmas jelzésekkel ellássák-, és a termékekről a rendeltetésszerű felhasználáshoz szükséges tájékoztatást megadják, és átadják a szolgáltatásról szóló tájékoztató leírásokat és egyéb dokumentumokat is.

Ez okból, kiváltképp vevőink előzetes és alapos tájékoztatásának, a vásárlásuk előnyös előkészítésének biztosítása érdekében-, weboldalunkon az általunk forgalmazott termékekről közzé teszünk termékinformációkat is: például a tápérték, összetevők, allergének, felhasználási javaslatok, egyéb logisztikai adatok, mint például kiszerelés (karton, csomagolás stb.) a gyártók által használatra bocsátott specifikáció vagy gyártmánylap alapján, illetve a termékek címkéje szerint.

Kérjük azonban tisztelt vevőinket, hogy vegyék figyelembe: az ilyen módon és célból feltöltött információkat kizárólag csak az előzetes és alapos személyes vevői tájékozódás biztosításának céljából tesszük közzé, azok egyéb-, különösen üzleti célú továbbfelhasználása, terjesztése jogszerűen nem megengedett.


Mindazonáltal a legnagyobb gondosság alkalmazása mellett is előfordulhat azonban az, hogy egyes beszállítók nem minden esetben küldik el naprakészen értesítéseiket a termékeikkel kapcsolatos logisztikai-, vagy összetétel adatainak-, továbbá a termékekkel kapcsolatos más közzétett adatoknak a megváltozásáról. Amennyiben tisztelt vevőink tapasztalnának vásárlásuk során ilyen jelenséget, kérjük, munkánkat segítsék azzal, hogy a gonddal mielőbb rendelésfelvételünkhöz fordulnak, az érintett termékekkel kapcsolatosan felmerülő jótállási és/vagy szavatossági kötelezettségek cégünk általi mielőbbi érvényesítése érdekében.

Amennyiben tisztelt vevőink tapasztalnának vásárlásuk során ilyen jelenséget, kérjük, hogy a gonddal mielőbb forduljanak hozzánk. Észrevételeiket és javaslataikat várjuk a minoseg@bahamas.hu email címre.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2017.09.25.

Goldi trappista sajt jellegű tömb (3kg) (12)

Tisztelt Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a Goldi trappista sajt jellegű tömb (3kg) (12) termék megnevezését helytelenül használtuk, amiért szeretnénk szíves elnézésüket kérni. A termék növényi zsír felhasználásával készült élelmiszer készítmény.   A későbbiekben a terméket a TEJ FELHAZSNÁLÁSÁVAL KÉSZÜLT TERMÉKEK kategória alatt,  Goldy élelmiszer készítmény tömb (3 kg) (12 kg) megnevezés alatt tudják elérni.

Kérjük a fentiek tudomásul vételét!

 

Köszönettel: BA-HA-MA’S Kft. WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 05. 21. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom