Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Medvehagymás lazacfilé



Hozzávalók

  • 4 x 15 dkg lazacfilé

  • 1 egész citrom

  • 6 szelet toast kenyér

  • 10 dkg puha vaj

  • 1 csokor medvehagyma

  • 1 fej vöröshagyma

  • 2 evőkanál olaj

  • 2 doboz hámozott paradicsom konzerv vagy gyorsfagyasztott paradicsom kockák

  • ízlés szerint só

  • ízlés szerint bors

Elkészítés

Elkészítés: A lazacfilét megmossuk, ha bőrös, bőrét levágjuk. A citrom héját lereszeljük, levét kipréseljük. A medvehagymát apróra vágjuk. A toast kenyeret vágjuk kockákra, a puha vajjal és a reszelt citromhéjjal pépesítjük, hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát. A halat sózzuk, borsozzuk.

Osszuk el a lazacfiléken egyenletesen a medvehagymás masszát. Egy serpenyőben az olajon dinszteljük meg a hagymát, adjuk hozzá a paradicsom konzerveket, sózzuk és borsozzuk. Sütőtál aljára öntjük a hagymás paradicsomot, tegyük rá a lazacfiléket.

Locsoljuk meg a lazacfiléket a citromlével. 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 08. 18. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom