Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Lazacfilés krumplisaláta



Hozzávalók

  • 0,5 kg krumpli

  • 0,5 dl olívaolaj

  • fél citrom leve

  • 1 csokor újhagyma

  • 1 marék snidling

  • 2 szelet lazacfilé

  • egy kis vízitorma

  • ízlés szerint só

  • ízlés szerint bors

Elkészítés

Elkészítés: A krumplikat egészben megfőzzük. A snidlinget és az újhagymát felaprítjuk, elkeverjük egy üvegtálban az olajjal és citromlével. Sózzuk, borsozzuk. A főtt krumplit kockára vágjuk és elkeverjük az öntet felével.

A halat olajjal bedörzsöljük, sózzuk, borsozzuk. Forró serpenyőben vagy grillsütőn mindkét oldalon 2-3 percig sütjük, először bőrrel lefelé, majd 1-2 percig egy tányéron pihentetjük.

A vizitormát a krumplisalátára szórjuk, majd a halat az ujjunkkal a természetes vonal mentén szeletekre szaggatjuk, a salátára szórjuk.

A maradék öntettel lelocsoljuk.

 

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 12. 10. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom