Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Lazac kapormártással



Hozzávalók

  • 60 dkg lazac

  • 2 dl tejföl

  • 1 egész tojás

  • 1 evőkanál só

  • 5 dkg vaj

  • 1 csokor kapor

  • kevés ecet

Elkészítés

A halat ecetes vízben olvasszuk ki. Szárítsuk meg egy kicsit papírtörlővel és sózzuk be.

Egy tűzálló tálat kikenünk olajjal és kb. negyedórára a sütőbe tesszük, közepes hőn. A tejfölt összekeverjük a tojással, hozzáadjuk a felaprított kaprot, és a halra öntjük.

A tetejére vajdarabkákat szórunk, és forró sütőben sütjük kevés ideig.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 10. 18. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom