Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Kolbászos-fokhagymás balinsült



Hozzávalók

  • 1,5 kg balin

  • ízlés szerint füstölt szalonna

  • 1-2 gerezd fokhagyma

  • 1 szál csabai kolbász

  • ízlés szerint só

Elkészítés

Elkészítés:


Megtisztítjuk a balint. Az irdalást gondosan végezzük el, 3 mm körüli sűrűségben. Kívül-belül sóval bedörzsöljük, majd apróra vágott, vagy őrölt fokhagymát dörzsölünk bele az irdalásba. Füstölt szalonnát és csabai kolbászt vékony szeletekre, csíkokra vágunk és végig a hal testén sűrűn megtűzdeljük.

Forró sütőben sütjük, megforgatva, a kisült zsírral beecsetelve, ropogósra.

Tepsis krumplit ajánlunk hozzá.

A recept négy személyre szól.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 10. 18. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom