Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Kocsonya



Hozzávalók

  • 6 db sertés köröm

  • 1 db sertés farok

  • 1 db első csülök

  • 1-2 db sertés fül

  • 1 fej fokhagyma

  • ízlés szerint só

  • ízlés szerint bors

Elkészítés

A megtisztított húsokat felrakjuk főni.

A főzőedény alján mindig legyen egy rács vagy fedő, ami megvédi a húsokat a leragadástól és leégéstől. Mivel nagyon sokáig kell főzni, ennek nagy jelentősége lesz. Tegyük bele a fokhagymát, sót és a borsot, de már ne forraljuk!

Nagyjából 85 fokon főzzük, amíg a húsok könnyedén leválnak a csontról. Kitartás; ez akár 6-8 óra is lehet. Majd hagyjuk langyosra hűlni és kiszedjük a csontokat.

 

 

Kis tálakba, tányérokba porciózzuk a húst és felöntjük a kocsonya lével. Ízlés szerint; fokhagymás pirítóssal vagy friss, vastag kenyérszeletekkel fogyasszuk. 
 

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 10. 18. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom