Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Káposztás csuka



Hozzávalók

  • 2 kg csuka

  • 1 kg savanyú káposzta

  • 10 dkg vöröshagyma

  • 6 dkg liszt

  • 1 dkg pirospaprika

  • 8 dkg zsír

  • 3 dl tejföl

  • ízlés szerint só

Elkészítés

Elkészítés:


A halat megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk, ezután 6 egyenlő részre vágjuk. A törzsdarabokat mélyen beirdaljuk. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával megfőzzük, majd áttörjük. Az így kapott lébe tesszük fel a káposztát főni. A haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró olajban kisütjük.

Mikor a káposzta már puha, felét kiszedjük, beletesszük a sült haldarabokat, majd rá a kiszedett káposztát.

A tetejét meglocsoljuk tejföllel és a sütőbe visszatéve 15 percig sütjük.

A recept négy személyre szól.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 10. 22. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom