Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Harcsa kékre főzve



Hozzávalók

  • 1,5 kg harcsa

  • 2 dl fehérbor

  • 3 db babérlevél

  • 10 dkg vöröshagyma

  • 5 g bors

  • 15 dkg vegyes zöldség (gyorsfagyasztott)

  • kevés ecet

  • ízlés szerint só

Elkészítés

Elkészítés:


A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforraljuk és beleteszzük a halat. Ha megpuhult, tálra teszzük.

Köretnek főtt burgonyát ajánlunk.

A recept négy személyre szól.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2017. 06. 27. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom