Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Fogas sütve



Hozzávalók

  • 1 szép fogas

  • 10 dkg vaj

  • sütéshez olaj

  • 1 kg burgonya

  • ízlés szerint só

  • 1-2 gerezd fokhagymasó

  • kevés petrezselyemzöld

Elkészítés

Elkészítés:

A fogast lebőrözöm, filézem és felszeletelem. A halszeleteket megsózom, megszórom fokhagymasóval, lisztbe forgatom. Bő olajban mindkét oldalát szép aranysárgára sütöm.

Egy tálra teszem a szeleteket, mellé a petrezselymes burgonyát tálalok, majd az egészet meglocsolom erősen felhevített vajjal.

A recept négy személyre szól.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 11. 13. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom