Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Egresmártás



Hozzávalók

  • 40 dkg gyorsfagyasztott egres

  • 3 dkg vaj

  • 2 dl húsleves (esetleg kockából is lehet)

  • 15 dkg porcukor

  • 2 evőkanál liszt

  • 2 dl tejföl

Elkészítés

Az egrest megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. A húsleveskockát 2 dl meleg vízben felengedjük, és jól elkeverjük. A margarint felhevítjük, és megpároljuk benne az egrest (kb. 10 perc). Ráöntjük a húslét, beletesszük a porcukrot, egy csipet sót, és még 5 percig forraljuk.

A lisztet a tejföllel csomómentesre keverjük, behabarjuk vele a mártást és addig főzzük, amíg besűrűsödik. Főtt húsok mellé fenséges.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 09. 26. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom