Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Édesanyám meggylevese



Hozzávalók

  • 50 dkg meggy

  • 1 csomag vaníliás cukor

  • 1 db citrom

  • 1 kis doboz tejszín

  • 1 csipet őrölt fahéj

  • 5-10 szem szegfűszeg

  • kevés tej

  • csipet só

  • kevés liszt

Elkészítés

A meggyet az összes alkotórésszel (egy karika vagy gerezd citrom elég), és egy csipet sóval együtt felforralom annyi vízben, hogy ellepje. Amikor forr, lehúzom a tűzről, és tejjel behabarom, majd hozzáadom a tejszínt.

Megint alágyújtok, még egyet forr, és kész is van.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 11. 20. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom