Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Dunai halászlé



Hozzávalók

  • 80 dkg ponty

  • 10 dkg apróhal

  • 2 fej vöröshagyma

  • 1 evőkanál pirospaprika

  • 2 kiskanál Erős Pista (aki szereti)

Elkészítés

Elkészítés:

A halakat megtisztítjuk és darabokra vágjuk. A hagymát apróra szeleteljük. A lábasban rétegesen elhelyezzük a haldarabokat, a hagymát és az apróhalakat, majd annyi vízzel öntjük fel, hogy éppen ellepje. Sóval, Erős Pistával ízesítjük, és 1 órán át lassú tűzön főzzük.

A pirospaprika felét forráskor tesszük a lébe, a másik felét pedig akkor, amikor már majdnem elkészült. Mellé kifőzhetünk metélttésztát, amit külön tálalunk.

A recept négy személyre szól.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 11. 13. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom