Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Halfilé krumplival és zöldséggel



Hozzávalók

  • 4 szelet pangasius filé

  • 1 kg burgonya

  • 3 db paradicsom

  • 3 db paprika

  • 1 db káposzta

  • 1/2 cukkini

  • 2 doboz tejfől

  • 4 gerezd fokhagyma

  • csipet só

  • csipet bors

  • csipet ételízesítő

Elkészítés

4 főre: 


1. A krumplit meghámozzuk, és vékonyan felszeleteljük. Kevés olajra fektetjük a krumpli szeleteket, és meghintjük sóval.
2. A cukkinit apró kockákra vágjuk, rádobjuk a krumplira, és végül a felkarikázott paprikát és paradicsomot is rátesszük, majd újabb sózás.
3. A káposzta felét ráreszeljük, és erre jönnek a megsózott halszeletek.
4. Egy kis vegeta, bors, reszelt fokhagyma, összekeverem a tejföllel és a tetejére öntöm, h teljesen beborítsa.
5. Előmelegített sütőben megsütjük.

Sütési hőfok: 180 °C.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 11. 19. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom