Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Csirkés kertészleves



Hozzávalók

  • 3 db csirkeszárny

  • 5 db csirkemáj

  • 4 db sárgarépa

  • 1 db fehérrépa

  • 15-20 dkg zöldborsó

  • 2 fej karalábé (kicsi)

  • 1 fej vöröshagyma

  • 1 csomag petrezselyem

  • 2 evőkanál liszt

  • pár csepp olaj

  • csipet só

  • csipet ételízesítő

  • csipet bors

Elkészítés

Az olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, rádobom a felaprított répát és a borsót.  Pár percet párolódni hagyom, majd hozzáadom a szárnyakat, és azzal is pirítom egy kevéske ideig.

Apró kockákra vágom a karalábékat, és azokat is beleteszem, majd együtt párolom őket. Rászórom a lisztet, és azzal is kevergetve tovább párolom, majd óvatosan, lassanként felöntöm vízzel, de közben kavargatom, hogy ne hogy megcsomósodjon. Mikor ez megvan, beleteszem még a fehérrépát és a kicsire aprított petrezselymet is. Fedőt teszek rá és felfőzöm. Ezután takaréklángra veszem, és hozzáadom a májakat, és végül megfűszerezem a levest.

Puhára főzöm a húsokat, és csak ezután lehet bele bármilyen levesbetétet tenni, végül pár percig még főzöm, hogy a tészta is megpuhuljon.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 08. 17. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom