Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Bugaci borsós betyár



Hozzávalók

  • 25 dkg angol- vagy császárszalonna

  • 25 dkg zöldborsó (gyorsfagyasztott)

  • 25 dkg hús (szárnyas vagy sertés)

  • 1,5 dl tejszín vagy tejföl

  • 1 evőkanál mustár

  • 1 evőkanál Erős Pista (aki szereti)

  • csipet só

  • csipet fehérbors

  • 1 csomag friss petrezselyem

  • 1 dl olaj vagy 5 dkg zsír

Elkészítés

Szeljük vékony csíkokra a szalonnát és a húst, utána a zsiradékon átsütjük, sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük. Tegyük hozzá a zöldborsót, és egy kevés vízzel felöntve pároljuk, amíg a víz teljesen elfő.

Adjuk hozzá a tejszínt vagy a tejfölt, és végül tegyük hozzá a mustárt, forgassuk át lassú tűzön, amíg a tejszín és a mustár jól elegyedik. Az Erős Pistát keverjük hozzá, ha kedveljük, de csak óvatosan.

Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 11. 14. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom