Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Baconos zöldborsófőzelék



Hozzávalók

  • 1 kg vegyes zöldség (gyorsfagyasztott)

  • 1 kis fej vöröshagyma

  • kevés olaj

  • 1 csomag petrezselyem

  • 30 dkg bacon

  • 2 púpos evőkanál liszt

  • 1 kávéskanál pirospaprika

  • ízlés szerint só

  • ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés

A bacont felkockázzuk és az olajon kicsit kisütjük. A hagymát felaprítjuk és a bacon mellé dobjuk dinsztelődni.  Beletesszük a zöldborsót és öntünk rá 6-8 dl vizet. Mikor már kezd megpuhulni, beleszórjuk a petrezselymet, egy kevés sót, borsot adunk hozzá. Végül paprikás rántást készítünk és berántjuk a főzeléket.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 09. 26. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom