Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Ázsiai pangasius recept



Hozzávalók

  • 1 kg pangasius filé

  • 3 marék aranymazsola

  • 1/2 citrom leve

  • csipet őrölt fahéj

  • csipet só

  • 1,5 dl Tokaji aszú

  • 1 egész nyers cékla

  • 1 fej káposzta

  • 3 db vöröshagyma

  • csipet őrölt kömény

  • csipet őrölt szegfűszeg

  • kevés olívaolaj

Elkészítés

• előkészület: 10 perc
• főzés: 30 perc

Elkészítés 

 
A pangasius-t 1 cm-es csíkokra szeljük, egy kevés olajon megpároljuk, majd meghintjük a mazsolával, és felöntjük a Tokaji aszúval.
Egy kevés só, a fél citrom leve és őrölt fahéj ízlés szerint adható hozzá.

A céklát meghámozzuk, majd elnegyedeljük. A hagymákat vékony karikákra vágjuk, a káposzta felét szintén felszeljük. Az egészet lábosban kevés olívaolajon fedő alatt megpároljuk, sóval, őrölt köménnyel és a szegfűszeggel fűszerezzük.

A céklának 20-30 perc kell, hogy megpuhuljon!

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2017. 12. 17. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom