Széchenyi 2020
VISSZA

Receptek

Amur paprikás



Hozzávalók

  • 1,5 kg amúr

  • 8 dkg zsír

  • 5 dl tejfől

  • 12 dkg vöröshagyma

  • 3 g bors

  • 2 dkg pirospaprika

  • 3 dkg liszt

  • 1 db zöldpaprika

  • ízlés szerint só

  • 750 g burgonya

Elkészítés

Elkészítés:

A halat megtisztítjuk, beirdaljuk és feldaraboljuk. Sóval és borssal bedörzsöljük, majd állni hagyjuk. A hagymát apróra vágjuk, olajban sárgára pirítjuk, pirospaprikával megszínezzük, kevés vízzel felöntve felforraljuk. A halszeleteket egy tűzálló tálba rakjuk, majd ráöntjük az imént elkészített levet és a liszttel elkevert tejfölt.

Forró sütőben 30 percig pároljuk.
Sósburgonyával tálaljuk.

A recept 4 személyre szól.

WWW:BAHAMAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA | HONLAPKÉSZÍTÉS ÉS E-MARKETING: INTELIART
A WWW.BAHAMAS.HU TARTALMA 2018. 09. 26. KERÜLT FRISSÍTÉSRE

A weboldalon cookie-kat használunk. További információért kattintson ide. Elfogadom